tiistai 30. elokuuta 2011

Ostoksia

Esitelläänhän täälläkin niitä vauvahankitoja (vaatteita) mitä olen jo ehtinyt tehdä. Näiden lisäksi meillä on siis jo äitin kirpparilta haalimia vaatteita paljon ja kun vielä saadaan tuttavilta vaatetteita pärjäillään alkuunsa oikein hyvin. Ehkä rakenneultran jälkeen kuitenkin ostan jotain sukupuoliväriä jos pieni jalkojaan siellä levittelee, mutta muuten alkaa omat vaateostokset olla aikalailla tässä (ennen vauvan syntymää). Kokohaitari ostetuilla on 50-68cmRaidallinen body 62cm, lindex. Vaaleanharmaa ja -vihreä body 50cm, 56cm, h&m. Housut 56cm, h&m.


Bodyt 50 ja 56cm, housut 68cm, kappahl.


Unipuku, body ja housut 62cm, Tutta.


Ja haalari! Koko 62cm, lindex. Päällä fleece ja sisällä toppavuori. Tällä ja makuupussilla luulisi tarkenevan. Toivottavasti vaan pieni ei ihan pienimpänä synnyt niin halaari on sopiva. Jos taas ollaan niin isoja että tämä käy talvella pieneksi, voidaan käytä äp:en haalaria :) Hihat ja lahkeet saa käännettyä umpipussiksi ja oikea väri on vihertävämpi, ei noin turkoosi.

Ja pistetäänhän 20.viikon kunniaksi massukuvaa. Viikon päästä siis tasan puoliväli! (tuskin tosin syntyy la tai ennen :)


Miehen verkkareiden kanssa tuo notkoselkä oikein korostuu :) Mutta maha on tullut jäädäkseen. Mieskin ihmettelee miten se siihen yhtäkkiä ilmestyi :)

Mitäs muuten kuuluu? No olo on ihan yhtä hyvä kuin ennen raskauttakin. Flunssa on selätetty, vihdoin!
Murunen liikkuu joka päivä jo huimasti, parin tunnin välein tuntuu aina möyrimiset ja potkuttelut. Supistuksia tuntuu edelleen, osa kivuttomia, osa tuntuu (mutta ei selkeästi kipeitä). Ei onneksi tule kuitenkaan enää niin tihästi vaan silloin tällöin. Katsotaan mitä töissä tapahtuu. Ylihuomenna onkin sitten neuvola, niin voin siellä sitten kertoa taas jos supistuksia tuntuu tulevan.

Alanis 19+0

1 kommentti:

  1. Hyvä että sielläkin on kaikki kunnossa! Jotenkin tuntuu, että omalla tavallaan, mitä pidemmälle raskaus menee, sen huolestuneempi on kun tietää jo mitä voi menettää. Ehkä se rv 24 jälkeen helpottaa sitten :)(toivotaan)

    VastaaPoista