maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulut juhlittu

Joulu alkaa olla ohi. Itsehän vietin aaton vanhempieni luona, mies kun oli töissä koko päivän. Eilen kun mies teki iltaa, kävin uudestaan vanhempien luona. Kohta pääsee mieheke töistä ja lähdetään sitten vielä kertaalleen vanhempieni luo syömään ja saunomaan ( niin mieskin pääsee "joulusaunaan").

Minä sain ihan superin lahjan mieheltä, jota tosin olin toivonutkin, mutta silti!. Nimittäin Tula-kantorepun, aion kyllä pistää miehenkin käyttämään tätä, sillä luulen että hän ei niin liinan sitomisesta innostu. (nyt joku siellä kuitenkin pohtii että mikä se sellainen lahja on kun kuitenkin yhteisessä käytössä, no ei mulla ollut muitakaan lahjatoiveita). Nyt pitäisi vielä hommata siihen infant insert-lisäosa, niin voi käyttää vauvallakin jo. (muuten kiloraja on 7kg ylöspäin), mutta niitä näyttää saavan vain valmistajan sivuilta ( no ei se sielläkään kallis ole, 18e).

kuva täältä (meidän kuosi on tosin eri kuin kuvassa, meillä on pöllökuosi)

Sain toisenkin ihan mahtavan lahjan äitiltä, mutta palaan siihen ihan omassa kirjoituksessa!

Huomasin muuten jouluna että vähääkään pidempi kävely (10min bussipysäkille) alkaa jo tuottaa vähän liikaa tuskaa. Tuntuu että paine alapäässä on niin kova että lapsi pullahtaa sieltä itsekseen ulos (siinä kävellessä), samalla viiltävät kivut kohdunsuulla? tekevät joka askeleesta tuskaa. Miellyttävää. (saattavat olla myös liitoskipuja, mutta kun ei niitä muuten liikkuessa ole?).

Koska viikot jo huomenna paukkuu niin hyvinn lukemiin, niin päätin tehdä myöhäisen joulusiivouksen näin tapaninpäivän kunniaksi. Siivosin siis koko kämpän, tavarat paikalleen, pintojen pyyhkiminen, pyykkäys, tiskikoneen täyttö, imurointi, keittiön lattian pesu. Lisäksi innostuin niin paljon että keittiössä tuli pyyhittyä kaappien ovet lattiaan asti ja lattialistat, kun niihinkin näköjään kertyy kaikennäköistä. Nyt sitten jomottaakin selkää aika mukavasti (no onneksi pääsee sinne saunaan), mutta supistellut ei edes niin pahasti :D Nyt olisi kyllä vaavin hyvä syntyä kun kerrankin on kämppää puunattu sen verran ettei hetkeen tarvi tehdä muuta kun pikku siivouksia.

Alanis 35+6

2 kommenttia:

  1. "lapsi pullahtaa sieltä itsekseen ulos"
    You wish! ;) Kivalta näyttää reppu.

    VastaaPoista
  2. Kiva lahjahan tuo on, ja parasta kun saa sitä mitä tilaa. :)

    VastaaPoista