perjantai 23. joulukuuta 2011

Hemmottelua

Kävin siis eilen "hemmoteltavana". Anoppi kun päätti synttäreiden kunniaksi ilahduttaa minua hemmotteluhoidolla joka tarkoitettu juurikin raskaana oleville. Hoitoon kuului kokovartalohieronta (selkä hierottiin istualleen, nojaten pehmeään sänkyyn) ja nestettä poistava naamio. Naamiosta sai nautiskella lämpöpeiton sisässä. Oli oikein mukavaa, varsinkin nuo hieronnat! Nestettä poistavaa vaikutusta en nyt voi sanoa huomaanneeni juurikaan, illan aikana join kyllä reilusti (niinkuin suositeltiin) mutta en ravannut vessassa sen enempää, yöllä kylläkin pissatti ehkä hiukan normaalia enemmän. Mutta ehkä koen olevani yhtä turvoksissa kuin ennenkin :)

Huomenna on mies töissä koko päivän, ja minä menen vanhempieni luon. Ihanaa saada kun pääsee syömään perinteiset ruuat ja käymään saunassa. Harmi vaan että muru on töissä, mutta vuoro vuosina hänenkin pitää olla töissä, joten ensi joulu päästään varmaan viettämään sitten yhdessä! Nyt väännään (ekaa kertaa elämässäni) porkkanalaatikkoa, katsotaan mitä saan aikaiseksi :) Lupasin tuoda sen tullessani, muuta ruuat tuleekin vanhempien puolesta.

Raskauden suhteen ei mitään uuttaa, lääkärikäynnin jälkeiset supistukset rauhoittui, kuten myös se verinen vuoto lopulta. Pikkuinen melskaa mahassa ja muutenkin olo on ihan mainio.

Sairaalakassin sisällöstä olen tehnyt listaa ja ottanut tavaroita jo esille, pitää alkaa kohta pakkaamaan kun vietetään uusivuosi miehen vanhempien luona 400km päässä, pitää olla kaikki mukana jos kaveri päättääkin siellä tulla maailmaan :)

Hyvää Joulua kaikille lukijoille, palaillaan taas kunhan on ensin vedetty navat täyteen jouluherkkuja!

2 kommenttia:

  1. hei , minlälaista sun vuoto oli ja missä yhteydessä se alkoi ? mietin kun itselläni alkoi rv 38+6 sisätutkimuksen jälkeen vuotoo tulee ja nyt tulee edelleenkin =O

    VastaaPoista
  2. Eli se alkoi lääkärin tekemän sisätutkimuksen jälkeen. (muistaakseni ekan neuvolalääkärin jälkeenkin tuli vähän verta illan aikana). Veristä ja vähän limaista valkovuotoa(?) tuli pari vuorokautta tutkimuksen jälkeen. Oli sellaista vaaleanpunaista, eli mitään kunnon verta ei vuotanut.

    VastaaPoista