lauantai 10. joulukuuta 2011

En haluaisi valittaa mutta

mä kuolen tylsistymiseen. Päivät kuluu tietokoneella/tv:n ääressä ja käsitöitä tehden. Ulkoilmaakin olisi kiva saada, mutta tuolla on sellainen myrsky ettei voi kuvitella edes roskia vievänsä. Niin ja siitä lenkkeilystähän tulee niin kaameat supistukset ettei voi kuvitellakaan. Käsityöt ei enää maistu, tv:sta nyt ei yleensäkkään tule mitään mielenkiintoista ja netissä roikkuminenkin alkaa puuduttaa. Sitten on niitä kolotuksia ja jumeja vähän siellä sun täällä kun ei voi mitään aktiivista tehdä. Tulisi jo 35 vkoa täyteen, silloin oon antanut itselleni luvan liikkua ja tehdä, tuli supistuksia tai ei.

Onneksi tulee huomenna kaveri käymään, jos se vähän piristäisi. Sympatiat oikeasti niille jotka makaa lepohoidossa sairaalassa monta viikkoa, ilman että saa nousta kun vessaan. Se on varmaan kamalaa.

1 kommentti:

  1. voi ei :( mulla on ihan sama olo kuin sulla ! sitä vaan nyt odottaa että vauva syntyisi ( viikkoja siis itselläni 37+1 ) tähän asti pärjännyt jotenkin, mutta tosi tylsää, yksinäistä ja ei pysty enään tekemään paljoon mitään ettei ala supistelee tms :/

    VastaaPoista