perjantai 9. joulukuuta 2011

Vaunut saapuivat

Keskiviikkona saatiin vihdoin ilmoitus että meidän vaunut on noudettavissa. Käytiin hakemassa ne ja ilta menikin sitten tutkiessa, tarkastaessa ja kokeillessa :) Meidän vaunut on siis Emmaljunga Classic sport kuomurattaat + pehmeä kantokoppa yhdistelmät. Värinä pro coffee, eli tuollainen tumman ruskea missä tehosteena vaaleampaa. Kuvat on huonot, kun ei täällä talvisin näköjään edes aamusta ole valoa riittävästi. Emmaljungan sivuilla parempia kuvia.Meitä siis ihastutti mallin perinteinen ulkonäkö ja tilava metallikori. Lisäksi tässä on ilmakumipyörät, muissa emmaljungan malleissa mitä harkittiin oli kennopyörät. Mies halusi siis lähes ehdottomasti täytettävät renkaat :) Värissä tultiin hyvin yhteisymmärykseen, minä en halunnut mustia ja mies ei halunnut kirkkaita värejä joten ruskea sopi kummallekin oikein hyvin.

Valittiin siis tosiaan pehmeä kantokoppa. Mistäs sitä ensikertalaisena tietää oikeasti kumpi on parempi kova vai pehmeä. Tämän saa siis muutettua ensi talveksi pikkuiselle lämpöpussiksi rattaisiin. Pussissa on myös ihana karvavuori, joka tuntuu niin pehmoiselta ja lämpimältä. (kesäksi sen saa kännettyä pois). Mutta tähän loppuu hehkutus, lisää tietoa ominaisuuksista löytyy tuolta emmaljungan sivuilla jos kiinnostaa. Samaan syssyyn napattiin mukana pinnasänky, joka on tosiaan se brion one sänky.

Jos nyt jatketaan lisää hankinnoista, niin vauvakirjakin on vihdoin hommattu. Kyllästyin jo selailemaan kirjoja joiden sisältö loppupeleissä oli aika sama. Valittiin siis tämä, koska se miellytti silmää eniten. Mauri Kunnaksen vauvakirja oli toinen varteenotettava vaihtoehto.


Saa nähdä tuleeko sitä täytettyä.

Muuten täällä voidaan ihan hyvin. Nyt ei ole taas supistellut ihan kamalasti, kun kulutan aikani pitkälti sohvan nurkassa käsitöitä tehden. Pikkuinen myllää masussa todella riehakkaasti, ei tarvitse kyllä olla huolissaan, sillä liikkumista tuntuu jatkuvasti ja parin tunnin välein on masussa sellainen zumba käynnissä että tulevaa äitiä hiukan jännittää millainen ikiliikkuja sieltä syntyykään. Turvotuksia on paljon! Tosin ne eivät ole äkisti tulleet joten ei kai syytä huoleen. Melkein mitkään kengät eivät mahdu jalkaan (no onneksi ei tarvitse lenkkeilläkään) ja kihlasormusta en olekkaan pariin viikkoon käyttänyt ollenkaan.

Ihosta sen verran, että heti kun sain tänne kirjoiteltua sen "parantumisesta" oli suunta taas huonompaan. No josko se helpottaisi sitten lapsen synnyttyä (tai edes imetyksen loputtua). Nyt mennään taas ahkeralla puhdistuksella + ab voiteella (joka vie pois kutinan) + silloin tällöin öljypuhdistus manteliöljyllä, kun kuivaa iho muuten liikaa. Tuo öljypuhdistus on muuten siitä hyvä että mulla ainakin laajentuneet ihohuokoset katoaa heti yhden käsittelyn jälkeen, samaten suurin osa mustapäistä. Suosittelen kokeilemaan, googlaamalla löytyy vinkkejä.

yh, ja nyt rupesi närästämäänkin. Palataan varmaan seuraavaksi kestovaippa asioissa, voisin esitellä millaisilla varusteilla me aloitetaan.

Alanis 33+3

1 kommentti:

  1. Meillä on tuo sama vauva-kirja valmiina odottamassa pikkuista! Minna Immosen kuvitukset ovat niin ihania!

    VastaaPoista