keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Pesänrakennus

Luulin että se pesänrakennus vietti tulee sitten vähän lähempänä lapsen syntymää. Mulla on kyllä jo nyt ollut muutaman viikon kauhea hinku laittaa kaikki vauvan tarvikkeet paikalleen, pestä vaatteita ja järjestellä asuntoa.

Suurin osa vaatteista on nyt siis pesty, uudemmat hankinnat odottavat ja lakanat yms odottavat vielä koneeseen pääsyä. Olen järjestellyt nyt myös kaapit uudestaan ja tehnyt vauvan ulkovaatteille tilaa myös eteisen kaappiin.

Mitähän sitä tekee sitten äitiyslomalla? Ja toivottavasti tämä ei pesänrakennusvimma ei tarkoita sitä että vauva olisi kohta syntymässä...

Eilen kyllä supisteli ihan kiitettävästi, vähän hytkyttelin menemään siivotessa hyvän musan tahtiin ja kannoin roipetta varastoon. Muuten ei ole paljoa supistellutkaan viime aikoina, vaikka silloin 20 viikolla ajattelin että supistelee varmaan loppuun saakka ihan rankasti, kun silloin niitä tuli niin paljon.

Mutta nyt suuntaan ikeaan, jotta saan kirjahyllyn vielä järjestykseen. Ostoslistalle on siis kirjatukia, joku kori ja vauvalle pukluliinoja :)

Alanis 27+1

3 kommenttia:

  1. Laittaisin jo nyt lähes koko puljun remonttiin, jos voisin. Tosin väsy (=laiskuus) ei anna periksi, ja pieni pintaremppa on jäänyt vaiheeseen. Oikein toivon, että tästä vielä innostuisin!

    VastaaPoista
  2. no äitiyslomalla sä tietenkin ihailet pesänrakennusvietin tuloksia sohvalla makaillen ;)

    VastaaPoista