perjantai 21. lokakuuta 2011

Lisää kirjasuosituksia

Suosittelin Malla Rautaparran kirjoja tässä postauksessa. Tässä lisää kirja suosituksia gravideille ja muuten synnytksestä ja luonnomukaisesta synnytyksestä kiinnostuneille.

Kirjahyllystä minulla löytyy lisäksi Minna Haatajan kirjoittama Hyvä Syntymä. Kirja valmentaa synnytykseen ja odotukseen, oman kehon kuuntelu kautta. Kirja kannustaa luonnonmukaiseen synnytykseen. Loistava ihan kirja luettavaksi ihan kaikille, vaikka ei suunnitelisikaan "luomu" synnytystä. Kirja valmistaa myös synnytksen jälkeiseen aikaan. Yksi kohta oli kirjoitettu synnytykseen mukaan tulevalle tukihenkilölle ja sen aion luetuttaa miehellä. Eiköhän sekin jaksa sen pari sivua lukea :D

 

Lisäksi luonnonmukaisesta synnytyksestä kiinnostuneille suosittelen Aila Miettisen kirjaa Nainen naiselle, luonnonmukainen syntymä. Kirja on vähän vanhempi mutta täyttä asiaa juuri nimenmukaisesta aiheesta.Kirja valmentaa synnytykseen, mutta kertoo myös luonnonmukaisen synnytyksen eduista, sekä kotisynnytyksistä. Aila Miettinen on muuten Kuopiolainen synnytyslääkäri, joka hoitaa myös kotisynnytyksiä. 


Miehelle ostin ale hyllystä Hanna Hirvosen Isä syntymässä kirjan. Kirja on yritetty kirjoittaa miehille. Kertoo raskaudesta, synnytyksestä ja vauva-ajasta. Vielä en ole saanut miestä kirjaa lukemaan :D Itse luin kirjan, juuri mitään uutta en saanut siitä itselle, mutta ihan peruskirja kaikille perheille vaikka yhteiseksi luettavaksi.


1 kommentti:

  1. Tuon "Hyvä syntymä"-kirjan olen minäkin lukenut, ja tykkäsin! Pitäisikin tutustua noihin muihinkin.

    VastaaPoista