torstai 23. kesäkuuta 2011

Vaunu asiaa

Vaikka tuo huonoa onnea (ainakin omasta mielestä) suunnitella tulevia hankintoja ennen kuin on edes nähnyt elomerkit vatsanahan sisäpuolelta, olen jo tutustunut vaunujen ihmeelliseen maailmaan.

Meidän asunto on toisessa kerroksessa joten vaunuja ei voi tuoda sisälle, ei halua rahtata portaita. Joten olen tullut tulokseen että hommataan rattaat ja saman sarjan pehmeä kantokoppa (jota voi vauvan kasvettua siis käyttää lämpöpussina rattaissa. Hirveästi en ole vielä tutustunut eri merkkien saloihin, mutta nämä ainakin tarvitaan: reilun kokoinen kori, käännettävä aisa (ohjaustanko, mikä se nyt onkaan), tukevat pyörät (ei tarvita mitään hienoja kääntyileviä pikku pyöriä) ja mieluusti kiva väri (niin ja edullinen hinta).

Olen siis oikeasti järkyttynyt noiden vaunujen hinnoista, siis jopa tonni tai yli! Ihan älytöntä. Sitten jos ostan jotkut hobbyhallin halpismallit minua varmaan pidetään huonona äitinä. Mutta että tonni pitäisi maksaa vaunuista. HUHHUH! (Ja sitten vielä kaukalot ja muut varusteet) Pitää varmaan alkaa jo säästää vauvan tarvikkeita varten.

Olen kyllä katsellut yhtä mallia ja sen on Hartan Topline X. On kehuttu keskusteluissa ja hinta (vaikka onkin mielestäni ihan liikaa) on ehkä kohtuullinen. Kori vaan ainakin kuvissa näyttää aika pieneltä. No onneksi vaunujen hakkimisella ei ole mikään kiire, ehtii sitten myöhemmin mennä katselemaan ja tunnustelemaan niitä livenä. Vaihtoehto on myös ostaa vaunut käytettynä, mutta ainakaan vielä en ole eksynyt huuto.netin ihmeelliseen maailmaan.


Yksi hankitahan me on tehty. Jo pari viikkoa sitten mies bongasi että hoitopöydän saisi ilmaiseksi, joten se käytiin noutamassa kellariin odottamaan. Vaatii kyllä maalausta ja jotain ehostusta, sillä se on aika erikoisen värinen kapistus.

3 kommenttia:

  1. kyllä,aivan käsittämättömiä hintoja ne noilla vaunuilla pyytääkin! huh.. me asutaan 3 kerroksessa ja vaunuja säilytän alhaalla portaiden alla ( ainakaan vielä ei oo kukaan valittanu)nämä meillähttp://www.lauranlastentarvike.fi/Tako-Fast-Rider-Noir ei kylläkään ihan noin hintavat olleet :o :D en tod.rupee raahaamaan ylös asti. Hommattiin nyt kesäksi matkarattaat, jotka kätevämpi ottaa mukaan reissuille/kaupungilla.. kyllä vauvaan saa upotettua rahaa, siltikkin kannattaa kuulostella ja haalia käytettyä kamaa :) kierrätys kunniaan, ja joskus voi löytyä yllättävän hyviäkin löytöjä.. :)

    VastaaPoista
  2. Vähän edullsemmat joo, mutta silti tosi kivan näköiset!

    VastaaPoista
  3. Me ostettiin käytetyt vaunut suht. edullisesti ja ovat kuin uudet vaikka ovatkin vuosimallia 2005! :) Kannattaa siis kyttäillä myös käytettyjä. Sieltä voi tehdä hyvä löydön.

    VastaaPoista