maanantai 13. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen neuvola

Käytiin tänään miehen kanssa neuvolassa ensikäynnillä. Eipä siellä ihmeellisempää ollut, lähinnä käytiin läpi terveystottumuksia ja saatiin hirmu pinkka lukemista kotiin. (Saa nähdä lukeeko mies mitään)
Laskettu aikakin muuttui päivällä, neuvolan kone ilmeiseti laskee sen hiukan eri kaavalla. Tällä hetkellä arvioitu toimituspäivä olisi siis 24.1. Näin olleen raskausviikot on nyt 7+6.

Pahin kuvotus on poistunut, koko viime viikko oli kohtalaisen helppo. Vatsan turvotus vaan lisääntyy entisestään. Ilmapallo maha on jo aamusta ja iltaa kohti se pahenee. Kipeää tekee ja olo on hankala. Väkisin saa röyhtäiltyä hiukan. Ajattelin testata cuplatonia tähän vaivaa, kunhan pääsen apteekkin. Juomisestakaan kun ei tunnu olevan apua.

Viikonloppu vietettiin anoppilassa, ei tarvinnut onneksi vielä kertoa kellekkään. Vaikka miehen kanverin synttäreillä parikin kysyi miksi en juo mitään, sain vedota yövuorojen jälkeiseen koomaan. (Luulisi että on sallittua olla juomatta ilman syytäkin?!) Ensi viikonloppuna valitettavasti mennään samojen ihmisten kanssa keikalle, joten en tiedä meneekö kaksi viikonloppua juomatta kellään läpi. (En siis ole ennen raskauttakaan juuri koskaan juonut, mutta silti ne vaan kyselee) Mitenkä ihmiset oikeasti onnistuu olemaan kertomatta? (no jos ei tosiaan menisi mihinkään ei tulisi kyselyitäkään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti