perjantai 13. tammikuuta 2012

Olotiloja ja neuvolassa reissaamista

Eilen tuli käytyä taas neuvolassa, ei siellä mitään ihmeellistä. Kaikki mallillaan. Pakko on sanoa että kyllä se vaan on niin kamalan tuntuista, oikein kipeää tekee, kun terkkaa yrittää vauvan päätä liikuttaa (eikö riitä että se on todettu jo aiemmin että se ei liiku, onko sitä pakko joka kerta kokeilla!) Terkka kyseli onko jo kipeitä supistuksia tai muita fiiliksiä tulevasta synnytyksestä, mutta jouduin vastaamaan kieltävästi. Tuntuu että olo vaan kohenee näin loppua kohden, liikkuminenkin on käynyt helpommaksi vaikka vauva edelleen hengailee lähtökuopissa lantion pohjalla.

No tänään onneksi kaveri tuntuu sukeltaneen vielä syvemälle (jos se nyt on mahdollista). Pystyssa ollessa tuntuu paine alapäähän ja muutenkin sinne on vähän tuikkinut. Josko pikkuhiljaa jotain tapahtuisi. Pitäisi yrittää olla illasta vielä vähän aktiivinen (kävellä vaikka vähän portaita, kyykkiä ja venytellä) kun aamupäivä on mennyt tietokoneen ja tv:n ääressä. Juu ei tässä muuta.

Moni oli veikkaillut vauvan syntyvän ensi viikon alussa, toivotaan niin!

Alanis 38+3

2 kommenttia:

  1. Mulla oli ihan samanlaiset fiilikset just ennen tytön syntymää ja kohdunsuukin oli vielä melkein kiinni 5 pv ennen. Sitten kaksi päivää ennen synnytystä kävin pitkällä kävelylenkillä ja ravaamassa pitkät portaat niin monta kertaa edes takaisin kun jaksoin, niin johan käynnistyi :) Paljon tsemppiä loppuodotukseen ja onnea tulevaan synnytykseen!

    VastaaPoista
  2. Hui, ei sulla kauaa varmaan mene enää. Tsemppiä!

    VastaaPoista