torstai 19. tammikuuta 2012

Edelleen täällä

Pahoittelut teille jotka veikkasi syntymäpäiväksi 18.1, teitä oli monta. Täällä ollaan vielä yhtenä kappaleena.

Varoitan nyt etukäteen ruumiintoiminnoista avautumisesta. Lopeta lukeminen jos ei kiinnosta.
Se viimeksi mainitsemani pahoinvointi loppui onneksi samana päivänä parin tunnin päästä, vatsa toimi kyseisenä päivänä neljä kertaa! Illasta taas supisteli napakasti, mutta kivuttomasti.

Eilen sitten herättyäni alkoi aika nopeasti kova mahakipu (sellainen ruuansulatuskipu) ja aika nopeasti alkoi myös ripuli. Miellyttävä oli suunnata neuvolaan (jossa kaikki oli kunnossa, paino oli tippunut, mikä ei yllättänyt tällä "tyhjentymisellä") kun maha oli kipeä ja vointi muutenkin vähän heikko. Yökin oli taas mennyt tosi vähillä unilla joten nukuinkin päikkärit kun palasin neuvolasta aamupäivällä. Iltapäivän ja illan olo olikin ihan ok, mitä nyt mahassa kupli ihan kamalasti. Illasta alkoi röyhtäyttämään ihan kamalasti ja jatkuvasti tuli sellaisia kanamunan makuisia röyhyjä. Tässä vaiheessa mies alkoi epäilemään että on kantanut mulle töisä jonkun pöpön (on päivystyksessä, missä on siis kaikennäköisiä suolistobakteereja).

Viime yön sain nukuttua ihan kohtalaisen hyvin (6h) kunnes kuudelta ei enää uni tullut (mies lähti töihin) kun alkoi tulla taas pahaolo. Nyt kuplii taas mahassa ja vessassa on ravattu jo useamman kerran. Yritän täällä kitkutella ja pitää nestetasapainoa yllä ja TOIVON todella että kroppa vaan tyhjentyy ennen synnytystä. Voi kärsimys jos tämä onkin vaan ripuli eikä mikään merkki tulevasta. Niin ja edelleenkin kaikki supparit on kivuttomia.

Alanis 39+2

3 kommenttia:

  1. Kyllä se taitaa tulla tämän viikon sisää sieltä =) Itse luulisin niin =) Koitappa pärjäillä, varmasti tosi kurjalta tuntuu =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans veikkaan, että viikon sisään on tulossa!! Jaksamisia nihkeään oloon, eiköhän nyt aleta todella olla loppusuoralla! :) Tsemppiä sitten H-hetkeen.

      Poista