perjantai 20. tammikuuta 2012

Joko?

Aamulla heräsin lapsivesi lorahdukseen. Ei tullut paljon, mutta oli selvästi vettä. Pari kertaa lorauttanut sen jälkeen. Limatulppakin tuli äsken (osa tuli jo eilen).

Eilen illasta napakoita (kivuttomia) suppareita tuli alle 10min välein. Tänäänkin niitä on tullut, ei kyllä niin tiuhaan. Toivottavasti alkaisi vaan ne supparit nyt! Illasta soittoa synnärille jos mitään ei tapahdu :)

edit. klo 18.30: masennus iskee. Ei tuu kipeitä supistuksia, eikä sitä vettäkään ole tullut sitten aamupäivän. Ei tässä taida mitään tapahtua.

klo 21.45. Synnärillä käyty käyrällä. Lapsivettä tulee, vissiin korkealta kun vauvan päätä vasten tuntui kalvoja. Tulehdusarvon ottivat. Aamulla sitten uusi käyrä ja verinäyte jos ei ennen sitä käynnisty. Kunhan nyt käynnistyisi kun en sitä käynnistystä halua!

15 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja että synnytys on käynnistynyt ja pian pääset tositoimiin. Kovasti tsemppiä koitokseen! :)

  VastaaPoista
 2. Voi, nyt meni kyllä mun veikkaus pieleen. :D

  Tsempit tulevaan koitokseen! :)

  VastaaPoista
 3. JÄNNÄÄ!!

  Paljon tsemppiä koitokseen!!

  VastaaPoista
 4. Oi jee! Ihanaa synnytystä! :)

  VastaaPoista
 5. Katsotaan kumpi meistä kerkii ensin. Mietein tässä just TAYSiin lähtöä, on sen verran tiheät supistukset. Onnee tulevaan! :-)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti pääset pian synnyttää! :) Itelläni kesti kaksi päivää epäsäännöllisen säännölliset supistukset ja synnytys käynnistyi kunnolla vasta sairaalassa käynnistystabletin avulla. :/

  Tsemppiä kovasti rutistukseen! :)

  VastaaPoista
 7. Toivotaan että on tosi kyseessä nyt eikä mikään jarruttele. Oikein paljon tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 8. No kyllähän lapsiveden lorahdukset tietää synnytyksen alkua! Nyt odottelemme jännityksellä:D

  VastaaPoista
 9. Voi hetki kestää jos kalvot rikki ylhäältä.Mutta jos limatulppaakin irronnut ja supistuksia kuitenkin tullut niin eiköhän se siitä ala! Nyt synnytys ainakin lähempänä kuin koskaan ;)Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Mikähän siellä on tilanne? :) Toivottavasti käynnistyi yön aikana!

  VastaaPoista
 11. Noniin, nyt enää odottelen iloisia uutisia:D

  VastaaPoista