torstai 24. marraskuuta 2011

Taas se supistaa

Pari päivää on mennyt supistellessa hyvin ahkerasti. Toissa iltana ne alkoi sen jälkeen kun oltiin "intiimisti" miehen kanssa. Samana iltana myös paineen tunne tuolla alapäässä oli niin kova että pystyasennossa tuntui että vauva syntyy sieltä ihan nyt. No yö rauhoitti paineen tunteen, mutta supparit on jatkunut. Ne ei ole kovin kipeitä, mutta niistä tulee sellanen puristava tunne mahaan ja kurkkuun? ja pistää vähän puuskuttamaan.

No eilen iltavuoroon menessä oli siis jo vähän tukala olo kun oli koko illan yön ja aamun supistellut. Ja oli niin kiirus ilta että välillä teki mieli itkua tirauttaa kun koko kroppa oli niin kipeä. En meinannut vuoron lopuksi enää päästä kotiin kun kaikki liikuminen koski niin paljon selkään ja lonkkiin. (taitaa olla hormonit jo jonkin verran löysyttänyt noita liitoksia kun kävely oli niin vaikeaa). No tänään oli vapaa päivä, mutta soittelin kuitenkin neuvolaan ja pyysin sen th:n kirjoittamaan saikkua viikonlopun yli. Alkuviikko oliskin vapaata, joten saan nyt olla viikon verran poissa töistä, toivottavasti se helpottaa...

Nyt yritän ottaa rauhallisesti ja päivän aktiviteetti onkin vauvan vaatteiden pesua ja järjestelyä (siinä määrin kun jaksan.) Tajusin vaatteita läpi käydessä, että meillä ei taida olla tarpeeksi pieniä bodyja. 50cm on huikeat 2 kpl ja 56cm (tai kokoa vastaavia) on ehkä 6. Mites pitkään ne vaavit on tollaisia pikkukirppuja, eli miten paljon noita pikkuvaatteita oikein tarvisi? 62/68cm vaatteita taas on aika mukavasti.

ne yhtenä päivänä havaitsemani 2 raskausarpea katosivat kyljestäni eikä niitä ole vielä uudestaan havaittu vaikka on miehen kanssa kuinka tiirailtu!

Alanis 31+2

6 kommenttia:

 1. 50 cm taitaa mennä 2-4 viikkoa ja 56 cm menee about kuukauden, mutta riippuu tietysti siitä minkä pituisena vauva syntyy ja mitä tahtia kasvaa :)
  Mie yritän kovasti hahmottaa että kuinka PALJON noita 50-56 cm pitäisi olla ja siittääkö ne mitä on ihan varmasti :D

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä kuulosta terveelliseltä tuyönteko tuossa tilanteessa! Onneksi sait saikkua! Meillä meni 50-senttiset vaatteet suunnilleen 5-6 ekaa viikkoa. Tosin jotkin äp:n 50-senttiset sopii vieläkin (ikää 3kk) :)
  Lahjaksi kaikki toii 62-senttisiä, eli kyllä niitä 50-senttisiä sai ihan itse hankkia.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on kylmävarastot, mietin että josko vaan runkoa siellä säilyttäisi, eikai se voi homehtua?ja kopan pitäisi sisiällä sitten. Parvekevaunujen koppakin pitää sisällä säilyttää juurikin tuon homehtumisvaaran vuoksi, mutta ehkä tammikuuhun mennessä oon saanut komerosta tyhjennettyä alaosan :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä että pääsit saikulle ja saat levätä!

  Minäkin olen ostanut pääasiassa noita 62 kokoisia, tajusinpa tässä sitten että harvemmin ne vauvat sen kokoisena syntyvät. :D Pitänee siis hankkia niitä pienempiäkin kokoja.

  VastaaPoista
 5. Ei niitä ihan pieniä kokoja kyllä tarvitse kuin 2-5 kpl ne menee hurjan nopeasti pieneksi:) sit sitä kokoa 56 kannattaa olla enemmän:) tai näin meillä on toiminut! Tietysti eri asia on jos vauveli syntyy kovin pienenä :) meidän neiti oli 51cm ja alle 4 kiloa :)

  VastaaPoista
 6. Meillä meni 50 cm vaatteet kolmisen viikkoa, yks body on tosin vieläkin käytössä kun ikää on 7 vkoa. Tällä hetkellä käytetään vielä 56 cm, joka varmaan jää pituudesta pieneksi jo ennen uutta vuotta. Mutta oli noi 56 cm vaatteet syntyessä sen verran reiluja, että tuli tarpeeseen useampi 50 koon body. Niitä saatto mennä useampi päivässä, kun vauva puklaili ja pissaili hoitopöydällä ilman vaippaa..

  VastaaPoista