keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Neuvolassa 32+0

Eilen oli taas neuvolan aika ja uuden neuvolatädin. Terkkari vaihtui siis jo kolmatta kertaa. Tämän tädin tiesin ennalta valmennuksesta joten tiesin mitä odottaa. (Ihan  mukava täti siis, mutta kauhee höselö, jonka jutuissa ei välttämättä ole päätä eikä häntää).

Kaikki näytti hyvältä. Se mun jännityksen aihe, hemppari, oli kuin olikin vähän noussut 108->113. Jatketaan nyt rautakuurilla siis vielä kun maha kerran kestää. Pikkuinen melskasi mahassa ja terkkakin ottesi saman asian kuin lääkäri että kovin on matalalla pää jo. Verenpaineet oli hyvät, vaikka edeltävänä yönä heräsin neljän tunnin nukkumisen jälkeen enkä saanut loppuyönä enää oikein unta. (Onneksi viime yön sain nyt nukutta hyvin niin taas jaksaa.)

Paino oli noussut vain 1 kilon 3 viikon takaisesta eli viikko tahti +300 ja jotain grammaa. Eli juuri sopivasti. Turvotuksia on koko ajan kun ei sormus mahdu sormeen, jaloista en osaa enää edes sanoa, kun ne on varmaan koko ajan vähän turvoksissa.

Muuten vointi on ihan hyvä. Sen maanantaisen lääkärin ronklaamisen jälkeen supisteli ihan kamalasti ja yöllä tuli pari ihan kipeää supistustakin (oisko tämä vaikuttanut siihen että en saanut nukuttua) mutta nyt on jo helpottanut. Pitää oikeasti yrittää ottaa rauhallisesti, mutta olen sellainen luonne etten oikein osaa pysyä paikoillani (Ellei käsissä ole ihan super koukuttava neule taikka kirja). Nyt täytyy vaan yrittää sillä lepäillessä suppareita tulee kuitenkin paljon vähemmän.


Siinä vielä mahaa tältä aamulta!

Alanis 32+1

2 kommenttia:

 1. Kaunis maha sinulla! Ehkäpä saat nähdä jo pian pienokaisesi!

  Minä kuulin surukseni tänään, että jos synnytykseni ei käynnisty ennen LA:ta (mikä on hyvin todennäköistä monestakin syystä), niin se käynnistetään ton radin takia (kuulemma kaikki radipotilaat, jotka ovat lääkityksellä käynnistetään) vaikka vauvani menee reilusti 0-käyrän alapuolella kasvumitoissaan.

  Olen kovin surullinen koska olin toivonut luonnollisempaa ja ehkäpä luomumpaa synnytystä ja nyt joudun kuitenkin lääkkeelliseen käynnistykseen ja sinne samalle kauhealle odotusosastolle, jossa jouduin viimeksikin olemaan 2 päivää.

  Noh, aina ei voi voittaa. Saan kuitenkin vauvan, niin kuin sinäkin:)

  VastaaPoista
 2. Iiris, kyllä ne onneksi vielä siellä lasketun ajan alla arvioi tilannetta, ja jos vauva on normikokoinen ja kaikki hyvin, voivat venyttäää käynnistystä vähän, varsinkin jos itse sitä toivot.

  VastaaPoista