maanantai 11. heinäkuuta 2011

Miltä tänään tuntuu

 Lomareissuilta on vihdoin palattu kotiin, ihanaa. Kotiruokaa ja saa olla ihan rauhassa nyt loman vikat päivät.

Kuvotusta tuntuu enää sattunnaisesti, iltaisin. Tosin tänään aamusta taas alkoi tuntua kun en mennytkään heti aamupalalle vaan aloin pestä pyykkiä.

Turvotus on ennallaan ja maha näyttää aikalailla samalta kun viikko sitten :) Kokeilin ottaa iltapäivällä ja illasta cuplaton kapselit, mutta ei siitä mahasta littanaa aamulla silti enää tule.

Eilen sohvalla makoillessa huomasin vatsalla navan alla kulki viiva. Ajattelin että onko siinä painauma tai jotain likaa, mutta ei siinä kulkee nyt heikko linea negra. Viiva näkyy navan ja häpykarvoituksen keskellä, ihan kumpaakaan ei yletä ja on aika heikko, mutta saattaahan se siitä vielä vahvistua. Luin että jos se tulee yli navan, ja muodostaa "pippelin" on poika tulossa :D

Tänään on siis 11+6, ylihuomenna olisi ultra!

2 kommenttia:

  1. Toi alkuraskauden kuvotus on jotain ka-ma-laa.. Muistan sen ku eilisen päivän miten tuskaa se oli ja tuntu että se ei mee koskaan ohi! :/ Mutta kyllä se helpottaa :-) Tosta viivasta sen verran, mäki oon kuullu että jos se viiva menee niinku "alaspäin" navasta, niin tulee tyttö ja jos ylöspäin, niin poika. No, mun kohdalla se ainaki pitää paikkaansa ;)

    VastaaPoista