torstai 21. heinäkuuta 2011

H13 kuulumisia

Nyt eletään jo 14. raskausviikkoa. Huh. Yllättävän nopeasti se aika kuluu nyt kun taas töissäkin tulee käytyä. Silti tämä on yhtä odottelua. Nyt odotetaan 2. neuvolakäyntiä (lääkäri), joka on 4.8. Sen jälkeen voi varmaan alkaa odottaa että liikkeet alkaisivat tuntumaan. Olen jo yrittänyt kuulostella, mita siellä vatsassa tapahtuu, mutta mitään muuta kun suolenliikkeitä en ole vielä tuntenut :D

Kummankin vanhemmat saavat lähiaikoina tietää. Mies lähtee käymään vanhempiensa luona viikonloppuna. Minun ei onneksi tarvitse olla paikalla kun anoppi saa tietää, sillä hän sekoaa todennäköisesti ihan täysin. On toivonut lapsenlapsia siitä asti kun mies oli lisääntymisikäinen :)
Ensi viikon alusta käydään sitten minun porukoiden luona kertomassa uutiset, uskon että siellä otetaan asia vastaan iloisesti, mutta rauhallisemmin.

Ostin eilen ensimmäiset vauvanvaatteet (ja ylipäätään ekat jutut vauvalle). Muutamia bodyja ja potkuhousuja. Neutraalissa värissä, sopii kummallekin. Edelleen tuntuu että tulokas olisi tyttö, mutta sa nähdä muuttuuko fiilikset.

Tissiliivi ostoksilla sai käydä taas viime viikolla. Jo viikolla 7 huomasin että vanhat liivit kiristää ja kävin hätäpäissä hakemassa parit liivit yhtä koko isompana. Nyt on vanhat liivit käyneet jo käyttökelvottomiksi, ja ne parit ostetutkin tekee tiukkaa. Viime viikon ostetut kolmet liivit sopii hyvin ja tilasin netistä bebes.fi:n sivuilta pehmeitä imetysliivejä joissa pitäisi olla varaa kasvattaa kuppikokoa vielä parilla :) Koko on siis jo näiden alkuviikkojen aikana kasvanut C:stä E:hen. Mieskin on ihan ihmeissään :D Harmi kun ei enää löydy tavankaupoista riittävän isoja liivejä vaan pitää mennä liivikauppaan ostamaan superkalliita liivejä.

Nyt ajattelin lähteä uimahalliin testailemaan pitkästä aikaa vesijuoksua.

Alanis 13+2

1 kommentti:

  1. Hihi, mun miehen kommentti kun sanoin, kun puhuttiin sun voinnista ja oireista. "Aha mies on varmaan innoissaan kun tissit kasvaa" "No joo, ei siitä nyt niin kauaa oo, ettet muistaisi, että tissit on isommat kuin koskaan mut ei niihin voi koskea kun on niin kipeet" "ai niin joo, saa katsoa, ei koskea" :D

    Nyt tiedät mistä sanonta, odottavan aika on pitkä tulee :D

    VastaaPoista