perjantai 10. helmikuuta 2012

"vuoden mutsi"

Prinsessa Paskavarvas oli sitä mieltä että olen vuoden mutsi palkinnon arvoinen. Öisin vauvan itkiessä ja hermostuessani ei kyllä ainakaan tunnu siltä, silloin tuntuu välilä että voisko tämän vielä perua. Aamulla onneksi tyttösen hymyilessä ajatukset on jo unohtuneet täysin :)


1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun... No en kyllä ole tuntenut, mutta onneksi hyvältä tuntuu ainakin silloin kun mies kehuu että hyvin sinä jaksat!
2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... no tässä vaiheessa haasteellisinta on varmasti ne yöheräämiset (ihan oikeasti tuntuu välillä ettei saa silmiä auki!) ja rintakumin kanssa söhellys öisin. Niin kipeiden nännien kanssa se että miten pidät vauvaa sylissä ettei vahingossakaan osu nänneihin
3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... Vatsahieronnan ja jalkojen jumppauksen jälkeen turauttaa vaipan täydeltä tavaraa ja tietää että ainakaan pariin tuntiin ei kitistä mahavaivoja!
4. Kello 12 yöllä olen yleensä.... Syöttämässä tyttöä, meillä herätään aika tarkkaan syömään aina 23-24 välisenä aikana.
5. Kello 8 aamulla olen yleensä.... Nukkumassa, tytöllä kun on aamyyön syötön jälkeen usein vähän pidemmät unet.
6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että.. myös ekan viikon jälkeen olisi kiva välillä mennä valmiiksi katettuun ruokapöytään jossa ruokakin odottaa jo lautasella! Niin ja niska ja slekä kaipaisivat sitä hierontaa joka päivä (terveisin äiti joka ei oikei osaa imettää hyvässä asennossa)
7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että.. kiitos kun et ole ollut turhia neuvomassa ja olet aina puhelimella tavoitettavissa, henkinen tuki on ollut tärkeää.
8. Viimeksi kiroilin, kun.... Tyty tarttui tuohon vasempaan tissiin jossa on edelleen aikamoinen haava, ei ollut nautinnollista se imetys.
9. En ole koskaan osannut... nauttia ihan joutenolosta, mutta nyt on pakko kun vauva tuntuu viihtyvän vaan sylissä, yritä nyt sitten pestä siinä edes niitä kakkavaippoja. (onneksi on kantoliina!)
10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on... tällä hetkellä haaveilen ihan vaan sohvalla köllöttelystä miehen kainalossa, suukottelusta, isosta kasasta herkkuja ja ehkä lasillisesta punaviiniä.

Niin ja tunnustus pitäisi antaa myös eteenpäin, KAIKKIHAN me ollaan tietty vuoden mutseja mutta, nimetään nyt vuoden mutsiksi ainakin:


- Kaksin kaunihimpi blogin Spatz

- Ever after according Shayna blogin Shayna

- Käsittele varoen blogin Emma

- Pieni ihme blogin Tuittu

mutta tämä mutsi lähtee nyt pelastamaan ähistelevän tytön tuolta sängystä :)

2 kommenttia:

  1. Nytpä sulle oikein tunnustuksia satelee. Käy nimittäin hakemassa munkin blogistani yksi. Kiitos tosiaan kivasta blogista, tätä on ollut mukava lueskella. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Vastaan tähän oman blogini puolella jahka kerkeän ;)

    VastaaPoista