sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Itsetehtyä vauvalle.

Olen huomannut että täällä pyörii muitakin käsitöihin hurahtaneita, joten esitellään vähän niitä omia saavutuksia. Omia pikku neulomuksia ja virkkuita vauvalle, olkaa hyvä.


 Näistä sukista valkoiset ja vihreät jäi meille, ohje junasukkiin löytyy täältä. Punaiset meni kaverille.(ja toiset samalaiset valkoiset)


Myssyistä myös valkoinen jäi meille, se on tehty tällä ohjeella.


Norjalaismyssyn ohje löytyy täältä, pikku tumput tein ihan omasta päästä.Villahaalari (100% merinovillaa) tehty myöskin ilman ohjetta, samoin nämä tumput.Myssyt virkattu ilman ohjetta, jälkimmäiseen käytetty samansävyisiä ohuita sukkalankoja jämiä.
Tässäpä nämä syksyn aikana valmistuneet pikkuneuleet. Lisäksi on itsetehtyjä nuttuja ja myssyjä vielä lisää.

7 kommenttia:

 1. Voi kun mukavaa huomata, että vauvakutomuksia syntyy muidenkin bloggaajien käsissä :) Meillä myös on kaikki kaapit täynnä vauvan potkuhousuja, liivejä, sukkia, tossuja ja myssyjä. Enää tarvittaisiin se pikkuinen, jotta neulomukset pääsisivät käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Itsekin tykkään tehdä ja näpertää, mutta ilman todella tarkkaa ja selkokielistä ohjetta ei kyllä tule mitään. Saatikka, että itse kehittelisin ohjeita, kuten sinä.... :) Ihania töitä!

  VastaaPoista
 3. voi ei kuinka söpöjä juttuja:))

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihania neuloksia syntynyt! :) Haluisin itsekin tehdä villahaalarin, mutta olen sopivaa ohjetta metsästänyt tässä jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 5. Ihania! Mulla ei nuo sukat harmikseni onnistuneet... :( Pitää vielä koittaa. Vaippoja olen vääntänyt, kun vain on tullut sopivia kankaita vastaan. Kiva on tehdä, kun aika nopsaan valmistuvat, eivätkä jää sen takia edes kesken.

  VastaaPoista
 6. Jenna, mäkin olen tehnyt paljon vauvan vaatteita/asusteita jo kauan enne raskautumista, olen sitten pistänyt niitä eteenpäin niille muutamalle kverille jotka on ehtineet jo lisääntyä :)

  Paukkuliini, minä en ole vaippoja ruvennut ompeleen, uskon että hermo menisi siinä. Villahousuja on kyllä valmistunut vaikka kuinka. Ne tulee esittelyyn sitten vaippapostauksessa :)

  VastaaPoista