torstai 17. marraskuuta 2011

Ihosta

Kirjoitin täällä iho-ongelmista. Muutama päivä kirjoituksen jälkeen sain tosiaan lääkäriltä reseptin tuohon aiemminkin käyttämääni Rosazol-voiteeseen. Sitä on nyt levitetty joka ilta suun ympärysihoon viiden viikon ajan ja tällä hetkellä iho näyttää tältä. (alempana vielä vertailun vuoksi viisi viikkoa sitten otettu kuva)Kuvista ei ehkä sen suurempaa ero voi huomata kun että uusiä märkänäppyjä ei ole naamassa, suurin osa punoittavista kohdista ovat siis "paiseiden" arpia, jotka toivottavasti ajan mittaan haalistuvat. Livenä iho näyttää paremmalta, yksittäinen näppy on nytkin naamassa, mutta se on aina parempi kuin nuo röykkiöt näppyjä (alemassa kuvassa suurin röykkiö jää juuri vähän tuonne leukaperän taa piiloon, ja röykkiöt vaihteli paikkaa naamassa viikottain). Lisäksi meikkivoiteen kanssa iho näyttää todella hyvältä!

Niin ja kirjoitinkin että se pahin ongelma ei niinkään ole ulkonäkö vaan se ihon kutina, se helpottui aika nopeasti kun aloitin antibioottivoidetta käyttää. Ihon kunnon kohentuminenhan taas voi johtua voiteesta tai elimistön hormonitasapainosta, kuka tietää?

Alanis 30+2

3 kommenttia:

 1. Mulla on tullut samantyylistä, tosin lievempää, ihottumaa rinnuksiin ja ikävimmät paiseet on kyllä tosi kipeitä :(

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole ihme kyllä tullut iho-ongelmia, vaikka niin pelkäsin. Yleensä ihoni on aika rasvainen mutta kai raskaus on tasoittanut rasvaisuutta. Mene ja tiedä, yksi suuri finni (?) tai muu näppy on nenänvarressa ollut kyllä kesästä asti. Muksut miettivät jo, josko mulle tulee siihen syylä kuten noita-akoille! ;D

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa naama, selkä ja rinnus kukkii kuin viimeistä päivää.. Noita valkopäisiä ei niin tuollaisina paiseina oikein juuri ole tullut kuin muutama selkään, mutta kyllähän tämä iho kurjalta näyttää..
  Ajattelin, ettei raskausaikana saisi reseptiä mihinkään tujumpiin lääkkeisiin, mutta pitäisköhän kysyä munkin tuota ab-voidetta.. Toisaalta jäljellä enää alle kaksi kuukautta, voisi sen koittaa kestää ilmankin ja toivoa vain, että rauhoittuisi sitten synnytyksen jälkeen :P

  VastaaPoista