sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Neuvola kuulumisia

Perjantaina tuli käytyä taas neuvolassa. Mieskin lähti mukaan vaikka valittikin aikaisesta ajasta (olisin minäkin mielelläni jäänyt nukkumaan). Kaikki oli niinkuin pitkin ja saatiin todistus kelaa varten. Hb oli noussut 112:sta 120 vaikka en lisärautaa ole syönytkään ja sen oli kyllä huomannutkin. Ei enää kotimäessä ole hengästyttänyt niin pahasti :)

Niin ja se painonnousu tähän menessä on 6 kiloa, voi apua.

Neuvolaterkkakin totesi että on liikkuvainen pikkuinen kun toinen mylläsi niin kovasti mahaa tutkittaessa :)
Sf-mitta oli 18.5 ja oltiin siis pompattu keski ja yläkäyrän välistä keskikäyrän alapuolelle. Sykkeet kuului hienosti ja pikkukaveri potkutteli suoraan anturiin....

Pikkuhiljaa olen huomannut että selkä alkaa kipeytyä aika herkästi jos töissä on kiire. Onneksi aina aamuisin selkä on kuin uusi kun on saanut levättyä. Myös supistuksia tulee herkästi useammin raskaan työpäivän aikana ja sen jälkeen.

Alkuraskauden kirjotteiluissa saatoin mainita ihon kukkimisesta. No se jatkuu edelleen ja suunympärys on pahasti tulehtunut, kipeä ja kutiseva. Nyt on uudet aineet testistä josko niistä olisi yhtään apua. Täytyy kyllä omista aiheelle ihan oma postaus, kun tuntuu ettei netistä löydy oikein mitään aiheesta.

Mutta nyt on suuntana yövuoroon lähtö.

Alanis 22+5

2 kommenttia:

  1. Hei! Kerro minullekin aineista? Mulla nyt testissä apteekista ostettu Vichyn ärtyneelle ja kuivalle iholle tarkotettu voide ja iltaisin on pakko ollut laittaa decubal+kortisoni1% sekoitusta. Mikään ei tunnu auttavan:(

    VastaaPoista
  2. Voisiko olla B-vitamiinin puutos? Mulla nimittäin suupielet ja korvannipukoiden alaosat halkesivat, kun iski B-vitamiinin puutos päälle. Korjaantui kun lisäsi ruisleipää ruokavalioon.

    VastaaPoista