perjantai 16. syyskuuta 2011

Kirppistelyä

Pyörähdin eilen kirpputorilla Espoon Akselissa. Olin ihan hämmentynyt vauvan/lastenvaate tarjonnasta. Sitä oli nimittäin PALJON. Jos olisin hoksannut mennä aiemmin, ei olisi pikku kaverille tarvinnut mitään ostaa uutena. Suurin osa pienistä (50-62cm) vaatteista olivat pari kertaa käytettyjä, osa ihan uusia. Isommat vaatteet olivat selvästi hiukan "käytetympiä" (onhan niiden käyttöikäkin pidempi), mutta löytyi myös helmiä.

Tässä minun löytöni, suurin osa on juurikin niitä uudenveroisia. Suurin osa on kokoja 62-68cm (kun niitä pienimpiä meillä jo on), mutta myös niitä 50-56cm eksyi mukaan (kun varsinkin pikkubodyt olivat ihan käyttämättömän oloisia). (kuvia voi klikata isommiksi)


 Hiukan tyttömäinen haalari, jos tulokas nyt olisi sitten se tyttö. Hoitoalusta jonka kuvio ei miellytä, mutta johon ompelen varman uuden päälisen (lähti mukaan kun maksoi 50c).

Unipukuja 4kpl.


Potkuhousuja 6kpl.

3 myssyä ja nalletossut (äiti osti)


4kpl puolipotkuhousuja ja kahdet housut.

6kpl bodeja

Huomaa vaatehankinnoista että en tykkää vaaleapunaisesta vaan meidän tyttö (jos nyt on tyttö) puetaan vihreään keltaiseen, beigeen ja kirkkaan punaiseen. Kuka muuten tunnistaa kuvista vanhojen äitiyspaukkausten vaatteet?

Niin mitä nämä maksoi, no 27e! Eli ei juuri mitään. Tuli pohdittua uusetaan äitiyspakkausasiaa ja luulen että me ei sitä oteta. Siellä on paljon kuosia mistä en pidä, esim. makuupussi, haalari on varmaan ensi talvena sopiva ja silloin se on jo käyttökelvoton, kun ei pidä kosteutta yhtään.Luulen että ne ei niin miellyttävät kuosit jäisi vielä käyttämättä. Vauvaharjat sun muut saa kyllä hankittua erikseen ja 140 eurolla saa oikeasti aika paljon tavaraa hankittua kirpparilta. Tällä hetkellä kun meillä alkaa olla aika mukavasti tätä 50-62cm vaatetta. Seuraavaksi  mennään etsimään isompia :)
Ainoa mikä jää harmittamaan on nuo kestot mitä äityispakkauksessa nyt on, mutta josko niihin törmäisi kirpparilla.

Otatteko/otitteko äitiyspakkauksen? Jos otitte, tuliko kaikkea käytettyä

6 kommenttia:

 1. Äippäpakkauksen vaatteita näkyis olevan aika paljon. Potkareissa pallokuvioiden ja oranssiraitaiset, unihaalareissa nallekuvioinen joka on viikattuna, bodeissa ainakin vihreä raitainen, puolipotkareissa vihreät ja harmaat. Näyttäisi kuvien perusteella samoilta nimittäin mitä meiltä löytyy 2010 ja 2006 sekä 2008tai 2007 pakkauksista tulleet vaatteet.

  Meille esikoiselle tuli äippäpakkaus vaikka vaatetta oli paljon. Pakkaus oli 2010. Oikeastaan käyttämättä jäi vaan kestot ja 50cm vatteet. Haalaria ei paljon käyetty marrasvauvalla mut menee tän alkutalven vielä vaunuissa erittäin hyvin.

  Nyt kun pikkukakkonen sai alkunsa esikon ollessa 6kk niin eipä taida tarvita pakkausta.

  VastaaPoista
 2. Oon itekin alkanut miettimään tuota äippäpakkauksen tarvetta, kun meillä noita vaatteita on aika paljon siunaantunut jo ja tulee varmaan siunaantumaan lisäkin kunhan saadaan vauvan tavarat muuton jälkeen esille :) voi olla että 140€ löytyy muukin käyttökohde :) Ootko huuto.netistä katsonut kestovaippoja?Löytyy sekä uusia että käytettyjä.

  VastaaPoista
 3. Hei, otin pakkauksen, mutta en ole vielä käyttänyt 2viikon aikana yhtäkään ÄP vaatetta pojalla :) Tulee pestyä pyykkiä noin joka toinen päivä ja on jo melkein löytynyt ne omat "suosikit" ja ne ei todellakaan ole ÄP vaatteita :D

  VastaaPoista
 4. Sanna, Mun mielestä noissa vanhemmat äp-vaatteet on paljon kivempia kun mitä on tuossa 2011 vuoden paketissa.

  Atia, meillä alkaa olla onneksi kestisvarastokin alkuun riittävä, ostan tarvittaessa lisää sitten kun tietää käytön jälkeen että mistä tykkää. Mutta netti on tosiaankin täynnä noita. Itse olen vilkuillut paljon kestovaippainfon foorumin myyntiosiota.

  Syyssydän, luulen että meillä kävisi juuri noin :)

  VastaaPoista
 5. Minä en nyt laittanut äp-pakkausta tilaukseen. Sain vuoden 2009 pakkauksen, jossa oli paljon kivaa vihreää ja nätti haalari ja varmaan kaunein makuupussi koskaan:) Eli tavaraa on valmiiks jo odottamassa vaikka kuinka paljon:)

  VastaaPoista
 6. Hei KIIITOS Akseli-vinkistä!!
  Täytyy mennä sinne käymään joku päivä. Pyörällä olisi päässytkin vielä kätevästi, mutta nyt kun on tää lepo päällä, niin joutunee sinne auton pyytämään lainaksi päästäkseen paikan päälle. :)

  VastaaPoista