torstai 1. syyskuuta 2011

3. neuvola

Aamulla oli neuvola aika. Terveydenhoitaja vaihtui, mutta uusikin vaikutti oikein mukavalta. Kaikki oli hyvin ja murunen jumputti siellä vähän päälle 140 tahtiaan ja potkiskeli anturia. Hb tosin oli jatkanut laskuaan ja oli jo 112, vaikka olenkin jo ottanut rautatabletteja silloin kun muistan. Kyllähän tuon huomaa kun nykyään hengästyy tosi helposti. Täytyy vissiin jatkaa retaferin napsimista. Syön kyllä paljon rautapitoista ruokaa (mm. ruisleipää, parsakaalia) mutta ei se näköjään riitä. Ai niin ja alettiin mittaamaan kohtua. Hienosti meni mitta vähän keskikäyrän yläpuolella!

Supistusten suhteen sain ohjeen seurailla tilannetta ja olla tarvittaessa taas yhteydessä jorviin. Lisäksi sovittua keskiraskauden lääkärikäyntiä voidaan aikaistaa.

Nyt onkin näitä käyntejä kun rakenneuä on puolentoista viikonpäästä (20+6) ja siitä on reilu viikko seuraavaan neuvolakäyntiin(22+) ja lääkärikäynti onkin siitä taas parin viikon päästä (24+)

Niin ja saatin ajat perhevalmennukseen. Itse en koe sinne tarvetta mennä, mutta pitää jutella vielä ton miehen kanssa. Voisi olla kiva että sekin saisi etukäteen jo jotain tietoa synnytyksestä ja vauvanhoidosta, kun ei se kuitenkan lue kirjoja mitä sille kannnan eteen :)

Alanis 19+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti