lauantai 29. kesäkuuta 2013

Mietintöjä blogin suhteen

Joku ehkä saattoikin huomata että blogiini ei päässyt. Se oli jonkun aikaa näkyvissä vain minulle kun yritin miettiä mitä tekisin blogin kanssa.

Viime aikoina on ollut hyvin vähän aikaa blogille, eikä kirjoiteltavaakaan ole tullut mieleen niin paljoa. Olen pyöritellyt blogin sulkemis ajatuksella. Toisaalta tiedän että täällä on jonkin verran sellaista asiaa jonka haluaisin jättää esiin. Toisaalta minua taas häiritsee että olen aika rennosti kertonut välillä meidän elämästä ja tietty jakanut kuvia (vaikka en niitä yleensä paljoa laitakkaan).

Toistaiseksi blogi on avoin. Piilossa on vanhempia postauksia joiden kuviin haluan vielä lisätä copyright merkinnän. Voi olla että päädyyn johonkin ratkaisuun lähiaikoina, tai sitten mennään kuten ennenkin. Tietysti on aina mahdollisuus jatkaa salattuna, teidän lukijoiden kesken. Mutta sekin sotii sitä ajatusta vastaan että olen tänne kirjoitellut asioita jotka toivon että esim kantorepuista tietoa etsivät löytävät.

Onko muilla ollut tällaisia ajatuksia?

3 kommenttia:

 1. Kieltämättä välillä mietin mitä tehdä. Varsinkin, kun pojastani olen niin avoimesti laittanut kuviakin. Nykyään en ihan yhtä mieluusti laita kuvia joista helposti tunnistaa mutta kylläpä nekin mietityttävät. Lapsi ei vielä tiedä oikeuksiaan ja kukapa minä olen hänen puolestaan päättämään, millaisia kuvia hänestä nettiin pääsee...hmmm :/

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen kuvien kanssa ruvennut nykyään vähän tarkemmaksi. Tietysti jos sulla ei ole aikaa eikä kiinnostusta päivittää, niin eipä sitä blogiakaan varmaan kannata pitää. Mutta jos edes joskus jaksat kirjoittaa, niin olisi kyllä kiva seurata sinua jatkossakin.

  VastaaPoista
 3. Minä jo ehdin hätyytelläkin sua, että mitä on tapahtunut, kun blogiin ei päässyt.
  Ymmärrän ajatukset, samanlaisia on joskus itselläkin mietteissä, mutta mullakin on omassa blogissa niin paljon sellaista tietoa, mitä haetaan Googlella melko tiheään, että en halua laittaa blogia kiinni, vaikka etenkin nyt kesällä päivitykset onkin vähän jääneet.
  Noista kuvista sen verran, että kuvien kopiointiahan on lähes mahdoton estää kokonaan, paitsi siten että niitä ei laita lainkaan nettiin.
  Mutta tässä on yksi tapa, miten kopiointia voi ainakin hieman vaikeuttaa:
  http://blogihelppi.blogspot.fi/2012/08/kuvien-ja-sisallon-kopioinnin-seka.html

  P.s. Ihan ylisöpö toi toukkamopo ja innostunut neiti! <3

  VastaaPoista