keskiviikko 10. elokuuta 2011

Maha 16+1

Tässä olisi mahakuvaa tältä aamulta. Kyllä se alkaa pikkuhiljaa kasvaa, aamuisin ihan ihmettelen sitä, turvotusta kun ei silloin ole niin "oikea" maha näkyy. Vieressä se lähtötilanne.


Tänä aamuna tuntui alavatsalla olevan möykky (kohtu) tavallista kovemmalta ja pinkeämmältä. Myöhemmin tuntui taas erilaiselta. Joko se kohtu voi tässä vaiheessa supistella? Lisäksi samalla kun kohtua tunnustelin niin huomasin että tulee jo napaan asti. Mikä jättiläisvauva meillä on tulossa? Täällä sanotaan että 16. viikolla kohdun pohja on n.8cm navan alapuolella. (vaikka nyt mennään jo 17. viikkoa, tuntuu aika hurjalta)

Kävin vahtimassa pikkusisaruksia tänään ja sain äidiltä kassin hankintoja. Kirpparilta suurin osa. Vaatteita, parit villapöksyt ja kosteussuojalakana. Nappasin kaapista mukaan myös pari kangasta ja käsityölehteä jossa oli kelpoja vauvanvaatekaavoja. Nyt himottaisi ostaa saumuri. Olen jo monta vuotta miettinyt että tulisi ommeltua paljon enemmän jos olisi se saumuri myös. Saa nähdä ostanko :)
Jos sinulla on saumuri, minkä merkkinen se on? Ja onko kyseinen malli toiminut hyvin?

Alanis 16+1

2 kommenttia:

  1. Kyllä täälläkin alkaa olemaan navan alapuolella kohtu ja eka supistus oli joskus viikolla 12-13, johtui kyllä kiihtymisestä tuolloin.

    VastaaPoista
  2. Ihana masu, niin kauniisti pyöristynyt :) Täällä vielä mietitään, että miltä sen kohdun pitäisi tuntua...

    VastaaPoista