lauantai 13. elokuuta 2011

Äitiysvaatteita

Sain kaverilla vierailessa hänen vanhat äitiyshousunsa, yhden imetypaidan ja kaksi mahatuubia :)


Housut on tuollaiset vihreät reisitaskuhousut. Mukavat päällä, ei kiristä! (Saa nähdä mitä sitten jos mahan myötä alkaa lantio levetä ) Yhdetkään mun vanhat housuthan ei oikein mene päälle, tai no menee jos jättää napit ja vetskarit auki, kaikissa kun on niin korkea vyötärö. Hyvä kun on nyt housut mitkä menee päälle kun alkaa viilentyä.

Lisäksi hain tänään postista nelly.com:sta tilaamani paketin. Lopulta paketista minulle jäi yhdet äitiysjegginsit (onko tää joku farkun ja legginsin yhdistelmä) ja yksi valkoinen tavallinen odotuspaita.
No oli jegginsit mitkä tahansa, niin nämä oli ihan mahtavat! Täydellisen hyvin istuu päälle ja on niin mukavat, ja vielä hyvännäköisetkin!Onhan tuo maha vielä pieni, mutta tosiaan tässä nyt viikon kahden sisällä, ihanasti pullahtanut tuohon, eiköhän se siitä kasva. Kuulemma työkaverit jotka ei vielä tiennyt onkin katsellut minua "siivileissä" sillä silmällä jo :) Lisäksi yksi työkaveri sanoi että mä "hehkun" ja siitä arvasi että olen raskaana. Ja itse en kyllä ole tätä hehkumista huomannut, mutta hyvä jos sitä on :D

Olen muuten nyt ainakin pari päivää saikulla kovan flunssan takia, kurkku on niin kipeä ettei meinaa syömisestäkään tulla mitään, lihaksia särkee, mutta kuume ei ainakaan vielä ole noussut.

Liikkeitäkin on nyt tuntunut joka päivä, toissa iltana tuli oikein sarja, niin tiesi että kyllä ne ihan oikeasti niitä on! Meinaa kyyneleet alkaa valua kun niitä tuntuu, niin ihanaa se on kun pieni kertoo että täällä voidaan hyvin!

Alanis 16+4

2 kommenttia:

  1. Voi että, sielä se pieni kasvaa ja kohta masu on ISO :) Ne potkut on kyllä mahtavia tuntea <3

    VastaaPoista
  2. Söpö masu siullaki :) Hyvä kun huomautit, olin nimittäin pistänyt kuvan alle väärät viikot, alkanu aivot pehmenee jo sen verta =O Itekin just ostin muutamat äitiyshousut ja tilasin HM:ltä lisää vaatteita, on kyllä mukavaa kun mahtuu jotkut vaatteet sillei mukavasti päälle!

    VastaaPoista