sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Päiväkuivaksi opettelua

Just kun neuvolassa todettiin terveydenhoitajalla että ei tuu pottaan mitään niin johan alkoi muuten tulemaan. Viikon verran on tässä nyt menty niin että kotona lähes jokainen pissa on tullut pottaan, samaten kakat. wuhuu!

Alkuun halusi välillä vaipan ja saattoi sitten pissiäkkin sinne mutta tuli sitten surkeana kertomaan "pippi" kun pissi tuli vaippaan. Nyt ei halua vaippaa tai housuja vaan juokseen päivät pitkät pylly paljaana. Useimmiten menee omatoimisesti potalla ja hihkuu riemusta kun pissi tulee, välillä kun aavistan että nyt pissi olisi tulossa, muistutan potasta ja neiti menee sinne ja tekee tarpeensa.

Me on oltu nyt flunssan takia aika pitkälti kotona vaan niin se on varmaan editänyt sitä. Pihalla kun on menty niin tottakai vaippa laittettu ja pissi on sinne saattanut ulkona tulla, mutta ulkonakin tyttö siitä kertoo.

Tyttö on itse ihan innoissaan. Hihkuu riemusta, taputtaa ja kurkkii pottaan. Mä vielä innostin vähän lisää alussa ja annoin tarran pottaan liimattavaksi aina kun sinne tuli jotain. Nyt aina potan huuhtelun jälkeen tyttö jo itse suuntaa "tarralaatikolle" ja liimaa tarran pottaan :)

Mä olen niin ylpeä tuosta tytöstä ja matka päiväkuivaksi on alkanut. Aika lailla "kotikuivia" jo ollaan, viikon sisällä on tapahtunut vain 2 vahinkoa. Ensi viikolla olisi kaverin luo menoa, saa nähdä malttaako sielläkin pissiä pottaan :)

(Hyvään aikaan muuten tyttö aloitti, meidän pesukone lähti huoltoon ja ennen lainakoneen saamista me oltiin useampi päivä ilman pesukonetta, pyykitupaakaan ei ole. Onneksi ei kertynyt montaa vaippaa sinä aikana)

3 kommenttia:

  1. Ainiin, en ees muistanut tota pesukone hommmaa! Tyttö selkeesti sisäisti sun huolen vaippojen pesusta, ja päätti olla likaamatta vaippoja :D

    VastaaPoista
  2. Onpa kivoja uutisia! :) Meillä poika kertoo, kun kakka on tullut mutta vielä ei pottajutut ole ihan ajankohtaisia. Ei ole malttia istuksia vielä mutta ehkä jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  3. Ihan uskomattoman hienoa:) Me ollaan koko kesä (neiti nyt vuosi ja 9 kk) vähän väliä käytetty potalla ja oltu ilman housuja. Neiti kyllä katselee alapäätään ja hokee että pissa tulee sieltä, mutta eipä se pissa ole tullut kertaakaan vielä pottaan. Kakkakin kyllä tulee lattialle ilman vaippaa ellen ehdi siihen väliin.

    VastaaPoista