lauantai 28. syyskuuta 2013

Alkusyksyn kuulumisia

Pitkästä aikaa taas täällä. Oishan mulla ollut aiemminkin jo paljon kerrottavaa, mutta ollaan oltu kipeitä ja aika on kulunut ihan muuhun kun koneella istumiseen.

Kuten viimeksi mainitsinkin niin neiti on kyllä oppinut kuivaksi. Reilut pari viikkoa ollut täysin päiväkuiva ja tuon parin viikon aikana on sattunut vain yksi vahinko ja se oli omaa syytäni kun ulos lähtiessä en käyttänyt pissalla. (eikä silloinkaan pissa tullut housuun paljon vaan neiti pidätti loput kunnes päästiin kotiin pissalle.) Yökuivaksi neiti todennäköisesti oppii myös aika nopeasti, sillä sattuneesta syystä (kts. alla) suurin onasa yövaipoista on ollut viime aikoina kuivia.Äiti kiitää kun ei tule vaippapyykkiä :)

No me sitten yövieroitettiin tyttö ja se meni tosi kivuttomasti ja helposti! Kerron lisää ihan omassa jutussa kunhan ehdin. Mutta yöt on parantuneet huimasti ja koska yöllä ei juoda niin tosiaan ne vaipatkin on sitten kuivia!

Päivähoitopaikka päätös kolahti eilen postiluukusta ja nyt alkaa todenteolla sen jännittäminen ja suunnittelu. Töitä ei itsellä ole vielä tiedossa ja osastolla josta jäin äitiyslomalle ei kuulemma taida töitä olla tarjolla joten se koittaa puhelinrumba ja töiden etsiminen minulle.

Mutta nyt nautin omaa aikaa punkkulasin (!) ja good wifen ääressä :D

1 kommentti:

  1. Onpa kivoja uutisia. Mitenkähän tuon meidän mukelon sais edes potasta kiinnostumaan..?

    Itseä harmitti tänään, kun kaikki villahaalareista lähtien olis suurella ähinällä saatu päälle ja päästy ulos, niin poitsu ilmoittaa kirkkaalla äänellä "kakka". Jee... ;)

    VastaaPoista