torstai 3. toukokuuta 2012

Riittävän pitkät jalat

Jes, tyttö on vihdoin kasvattanut jalkaa niin paljon että Tula on sopiva! Käytiin tänään ihan oikealla testikävelyllä ulkona. Tyttö katseli koko lenkin (20min) tarkkaavaisesti äidin olan yli. Huuto tuli vasta kun kotona alettiin riisumaan. Reppu tuntui myös hyvältä päällä ja eiköhän me ruveta päivittäin kävelemään jos näin hyvin tyttö siinä viihtyy. (Pelkäsin että mitenhän viihtyy kun vasta nyt pääsin reppua käyttämään)

Myös baby banz aurinkolasit tuli testattua lenkillä ja tyttö viihtyi hyvin ne päässä. Lasit saatiin minun kummipojan äitiltä kun ovat jäänet heillä jo pieniksi. Ehkä meidän kuitenkin pitää ostaa omat (tyttöjen väriset) kun noissa on se remmi vähän kulahtanut, niin ei meinaa pysyä kunnolla paikallaan...Onkos teillä aurinkolaseja, viihtyykö vauvat ne päässä?

Kiinnostaisiko teitä lukea jos tekisin taas postauksen siitä millainen meidän tavallinen päivä on? Silloin parin viikkoa synnytyksestä taisin sellaisen tehdä viimeksi...

8 kommenttia:

 1. mä ostin kans tommoset lasit mustana meijän pojalle! se on ollut ihan kivasti ne päässä :)

  VastaaPoista
 2. myö ostettiin noiden baby banzien sijasta sellaisen vauva-aurinkolasit, joita ei tarvitse pujottaa päähän, vaan niissä on toisessa sangassa tarranauhanpätkä, jolle pidempi vastakappale toisessa sangassa, samanlainen päänauha siis, mutta sen saa auki toiselta puolelta ilman mitään pujotteluja... suosittelen. eikös noissa banzyissä ollut tuo tarranauha lenkillä molemmin puolin?

  huh ja anteeksi vaikea selitys :D

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa lukea päivästänne!

  Meillä on Julbo Looping aurinkolasit. Tosi hyvin istuu 6kk tytön päähän ja tykkää pitää niitä.

  VastaaPoista
 4. Tee vaan postaus teidän päivästä. Täällä ainakin yksi kiinnostunut. :)

  VastaaPoista
 5. Julbot meilläkin kolmena kappaleena, meillä on ollut kahdenlaiset tuollaiset remmilliset ja ne painaa päätä kun eka tuntuu sopivan napakoilta-ja jos ne on liian löysät niin ei pysy päässä..

  VastaaPoista
 6. Julboja minäkin suosittelen! Kaksi kuukautta ollaan niitä nyt pidetty (nro 1) ja vauva ei niitä moiti ollenkaan(8kk)... :)

  VastaaPoista
 7. Meillä maaliskuussa syntyneelle ostettiin ne kesäkuussa käyttöön, elin oin 2kk ikäisestä on pidetty :) Edelleen ne samat mahtuu, ja ikää 1v1kk

  VastaaPoista