lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tunnustuksia

Sawa ja Paukkuliini ovat muistaneet blogiani One lovely blog award tunnustuksella.

 

Helmiäinen taas muisti Liebster blog tunnustuksella.


Kiitos kiitos. En nyt jaa kumpaakaan palkintoa eteenpäin, sillä pikkupirpana herää päikkäreiltä ihan just ja pitäisi vielä ehtiä pistää pesukone pyörimään...

Tässä kuitenkin ensimmäseen tunnustukseen liittyvät 7 random faktaa minusta.

1. Olen innostunut kestovaippojen ompelusta!
2. Olen nyt vihdoin vauvan ollessa 2kk ehtinyt jopa vähän neuloa (villahousut vauvalle, nyt kesäksi vaunupeittoa.
3. Vauvan päikärihetket vietän lukien seuraamiani blogeja, facebookin vauvaryhmässä jutustellen ja silloin tällöin siivoilleen (en todellaakaan pidä kotia tiptop kunnossa)!
4. Sen verran laiska olen että ei ihan joka päivä käydä vauvan kanssa vaunuilemassa.
5. "Raskauskiloja" on jäljellä vielä 3, koko ajan paino hitaasti putoaa joten eiköhän ne siitä. 2 vanhat farkut mahtuu jo jalkaan!
6. Maidottoman dietin myötä on pitänyt löytää korviketta perus suklaalle. Olen kiskonut kaksin käsin lakuja ja tummaa suklaata jossa ei ole maitoa. Pirkan luomu tummasuklaa on loistavaa kuin myös pirkan tumma minttutäytesuklaa. Ommommom!
7. Elämä maidottomalla dietiillä on ollut oikeastaan aika helppoa. Pitäisi vaan keksiä noita ruokia enemmän kun kaikki ruuat ei muunnu valmistettavaksi maidottomana... (Meillä on moneen ruokaan aiemmin käytetty maustettuja ruokakermoja/tuorejuustoja).

bonus. Onneksi meillä on mahdollisuus tallentaa ohjelmat. Eihän vauvan kanssa voi koskaan katsoa telkkua kun ohjelmat jää aina kesken kun pitää mennä vaihtamaan vaippaa/nukuttamaan tms. kaikki ohjelmat tulee katsottua nauhalta! (tai ne on ainakin varmuuden vuoksi laitettu menemään nauhalle jos jää kesken.

1 kommentti:

  1. Avokado, kaakaojauhetta, hunajaa ja vettä = hyvä suklaamousse. Itte ainakin oon ihastunut tuohon herkkuun, kyllä se suklaanhimon vie.

    http://www.uusimusta.fi/etusivu/2012/3/15/paivan-raaka-aine-avokado.html

    VastaaPoista