lauantai 9. helmikuuta 2013

Ulkoilua

Koska mä en päässyt ikinä sinuiksi ostamani kantoponchon kanssa on meidän ulkonaliinailut olleet aika olemattomia näin talven aikana. Olin ajatellut että takin päälle sitominen on niin vaikeaa etten viitsi edes yrittää ja lapselle ei enää sopivia töppösiä ja kenkiä sille ei saa jalkaan ja ja ja.....

No otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin ne töppöset. Eikö tullut aika södet!


Päällä fleece ja sisällä villavuori. Kun jalkaan laittaa vielä huovutetut töppöset tuonne alle, niin ei luulisi palelevan pikku varpaiden.

No tänään sitten päätin että nyt mennään sinne ulos. Ja sidoin lapsen takin päälle. Eikä se ollut niin hankalaa kuin kuvitteli. Hankalaa, mutta ei ylivoimaista. Harjoitus varmaan auttaa tähän hommaan. Suurin ongelma oli haalarin liukkaus  ja liina meinasi koko ajan sitoessa karata pyllyn alta.


Ja sitten me mentiin. Sen verran huonoksi sidonta jäi että se alkoi toista hartiaa painaa ja lenkki jäi vain 20min pituiseksi, mutta ensi kerralla sitten pidempi. Ja mulla tuli turkasen kuuma, ensi kerralla itselle riittää fleecetakki päälle kun tuo villaliina lämmittää sen verran mukavasti :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat töppöset :) Viihtyikö tyttö kyydissä, vai tuliko hänellekin kuuma? Mitä sidontaa muuten käytät selässä?

  VastaaPoista
 2. Laitoin aika reilusti vaatetta tytöllekin mutt eipä valittanut mitään. Eikä tuo nyt hikiseltäkään tuntunut kun kotiin päästiin.

  Mä käytän aika sekalaisesti eri sidontoja, mitä milloinkin. Tässä on minimuumio http://www.youtube.com/watch?v=bpgDZrbSQIw&feature=youtu.be

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva, mahtoi olla takapainoitteinen olo:D

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi kun googlettelin pfau-liinoja :) En keksinyt mihinkään kirjoitukseesi mitään erityistä kommentoitavaa aiheeseen liittyen, kommentoin sitten tähän muuten vain :)

  Meillä on puoltoista vuotias taapero, jota imetän, kannetaan ja puetaan kestovaippoihin :) Ei mulla muuta, kun että samoja intressejä on, jään lukemaan :)

  VastaaPoista