torstai 21. kesäkuuta 2012

5 kk kuulumiset

Huomenna neiti täyttää 5kk. Taas on siis aika päivitellä miten nopeasti aika menee! Mun pieni vauva on kadonnut jonnekkin ja tilalle tullut melkein liikkuva, maailmasta kiinnostunut ja sitä tutkiva, kiljuva ja pöristelevä 10 kiloinen pötkö.

Meidän huikeat 5kk mitat oli siis 10230g/66.1cm :D  Nätisti mennään edelleen siellä yli +30 käyrällä siis. Ei havaittavissa hidastumista painonnousussa. Tosin ei tuo vielä liikukkaan niin osasinkin odottaa että kyllä se vaan vielä nousee.

Neiti osaa tosiaankin pöristellä, murista ja kiljua ja kaikkea siltä väliltä. Naurua kulee koko ajan enemmän ja muutenkin tyttö hölöttää juttuja koko ajan. Perusluonteeltaan neiti on todella aurinkoinen sillä lähes koko ajan on naama hymyssä ja naurussa.

Liikkumisessa ei ole tapahtunut muutosta. Selältä ei vielä käännytä masulle, kyljelle punkee kyllä koko ajan. Masulta selälleen ei ole kääntynyt aiemmin mainitsemani kerran jälkeen.

Postausideioita mulla pursuaa vaikka kuinka tällä hetkellä. Aika vain on kortilla. Saatiin viikko sitten tietää että päästään kuun vika päivä muuttamaan naapuritaloon, pakkausta olisi siis edessä. Yritän kuitenkin ryhdistäytyä sillä täällä blogissa on nyt ollut tooosi hiljaista....

3 kommenttia:

 1. Mekin muutetaan ens viikonloppuna! Meijän 5kk neuvola on ens maanantaina, sit vaihtuuki neuvola sen jälkee :(

  VastaaPoista
 2. Mun pikkunen painaa semmoset 6890g <3<3

  VastaaPoista
 3. No jo on komeat mitat, hienoa! :D
  Meillä oli tämä nuorin 5kk neuvolassa "vaan" n.8kg, mutta pituus oli n.69cm.

  Tsemppiä muutto-urakkaan. :)

  VastaaPoista