maanantai 4. heinäkuuta 2011

Mahasta asiaa

Vaikka viikkoja on vasta vähän, on ensimmäisen mahakuvan aika. Mahaa löytyy mutta sen voi halutessaan vetää vielä sisään (eli kai se on kaikki ihan turvotusta vaan), mutta ei sitä kyllä jaksa pitää vatsaa tiukkana (toisin kuin ennen jaksoi). Viikot on siis 10+6 tänään ja kuva otettu aamusta. Iltaisin maha on kaksi kertaa isompi :D


Ekassa siis "entinen" maha ja jälkimäisessä maha tänään. Pelottavaa, minä kun luulin että se maha ilmaantuu joskus lähempämän 20 viikkoa :(. Paino ei ole vielä noussut yhtään, joten mitään muuta mahaan ei ole ilmaantunut.

Lemppari vaate on löysä liivimekko, joka on niin rento ettei siitä mahaa huomaa ollenkaan, tiukkoja paitoja ei voi käyttää ainakaan vanhempien luona vieraillessa, sillä siellä ei vieläkään tiedetä raskaudesta.

Mahaa kun on seurannut mielessä on kytenyt mysö pelko siitä että eihän siellä vaan ole kahta! Kaksi kerralla ei olisi niin hyvä juttu, koska miehen mukaan meidän lapsiluku on kaksi (minä voisin ottaa 3-4) ja se tulisi sitten kerralla täyteen. Varsinkin jos kaksoset syntyisikin sitten sektiolla, niin en koskaan pääsisi kokemaan alatiesynnytystä. Tästä siis ahdistus, mutta eipä mennä asioiden edelle.

Alanis 10+6

2 kommenttia:

  1. hihh, siitä se lähtee! mulla näky maha vasta siellä puolessa välissä, muuten ois voinu luokitella vielä lihomisen piikkiin ;) mutt onpa ikävä omaa massua, on ne vaan niin ihania ja söpöjä :) Oikein paljon onnea!

    VastaaPoista
  2. Perusturvotus :P

    Kivoja kirjoituksia sulla täällä <3

    VastaaPoista