perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hiljaiseloa

Tänne ei juuri ilmesty mitään uutta johtuen että mä en vaan saa kirjoitetuksi mitään. Mielessä olisi kyllä asiaa muutamastakin jutusta kirjoitella (faktajuttui ja kuulumisjuttui ja sellaisia hömpänpömppäjuttui), mutta kun ajatukset ei vaan pukeudu sanoiksi.

Sen lisäksi meillä on menossa joku "en suostu nukkumaan" vaihe mikä tarkoittaa että mun aika koneella on käytännössä aika olematonta.

Mutta lupaan palata kun ajatus juoksee selvemmin ja lapsi antaa luvan :)

5 kommenttia:

 1. Moikka, googlettelemalla löysin sun blogin ja onneksi löysin..!! tuli nimittäin tänään vastaan neuvolassa, että mun tytär kasvaa painoa +40! käyrällä ja lääkäri ei osannu mulle muuta sanoo ku, että koskaan ei ollu tavannu moista... tuli ihan todella paha mieli. Kuitenkin se ja neuvolatäti molemmat sanoivat ettei tartte olla huolissaan kun tyttö ei vielä kunnolla liiku, et sit ku alkaa liikkuu niin sen vauvarasvan pitäs sulaa...Tyttö oli siis 8kk ja 76cm ja 14,29kg... Miten sun tyttären kasvu on jatkunut tuon liikkumisen aloittamisen jälkeen? tai sen verran luinkin, että 8-10kk lähes sama paino eli paino tasottui :) Mua tekee niin pahaa ku esim. mun äiti kauhistelee tytön painoa, mutta sit ku on tytön kanssa niin sanoo, et se on sopivan kokoinen.... Mukavaa kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, komea neiti sullakin :) Tosiaan meidän neiti alkoi konttaamaan vähän alle 9kk iässä ja silloin alkoi tosiaan painonnousu hidastua reilusti. eli kun 6kk iässä oli 11 ja risat ja 8kk iässä 12kg ja jtn. niin tosiaan 10kk ikään menessä ei painoa tullut juuri ollenkaan lisää ja 12kk neuvolassa oltiin edelleen 12kg ja jotain. Tarkat painot löytyy tuolta neuvolakuulumisista! Ja tosiaan huomaa tytöstäkin nyt että on solakoitunut vaikka onkin ikätovereitaan paljon pulleampi edelleen. Älä siis huoli, ihan varmasti teillä neiti solakoituu ja painonnousu alkaa vähän hidastumaan :)

   Poista
 2. Toivotaan. Meillä just 8kk ja eilen lähti konttaamaan... toki vielä haparoivaa konttausta mutta kuitenkin :)Poika oli pari kiloa kevyempi saman ikäisenä/pituisena... oon vaan itse koittanu pohtia, että mistä toi isokokoisuus vauvana johtuu... en kuitenkaan syötä liikaa vaan päinvastoin tarkkailen ruokaa tosi paljon ja syötän just ohjeiden mukaan! sit tietenkin pelottaa se tulevaisuus... mua ei haittaa jos lapsi on pyöreä, mutta koska tää maailma on aika kova paikka erilaisille ihmisille niin oon koittanu kysyäkin neuvolasta, että ennustaako toi lapsuuden isokokoisuus miten tulevaa, mutta ovat sanoneet ettei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa :) noh koitan miettiä niitä neuvolalääkärin sanoja, että mielummin hieman pyöreä kuin alipainoinen :)

  VastaaPoista
 3. Toisilla se genetiikka vaan määrä kasvun, söi mitä söi. Meidän pimu kasvoi jo kohdussa ihan ylimmällä käyrällä ja se että se on koavsti tissin perään niin vaan villitsi tuota kasvua :)

  VastaaPoista