torstai 16. kesäkuuta 2011

Kuvotuksesta

Viikolla 5+6 alkanut kuvotus kesti pahinmillaan viikon, sitten se piti vähän taukoa ja nyt kuvotuksen taso on tasaantunut, ainakin viimepäiviksi. Aamuisin pitää edelleen äkkiä hammaspesun jälkeen sännätä hakemaan pari palaa ruisleipää (miellellään tomaatilla ja juustolla varustettuna) ja nauttia ne sohvalla lähes pitkällään, vaikka leipää ei millään meinaa saada kurkusta alas. Tämä on kuitenkin ainoa mitä aamuisin edes vähän tekee mieli. Kuvotusta ei tämän jälkeen sitten taas tunnukaan. Iltapäivästä kuvotus alkaa tuntumaan yleensä syönnin jälkeen (kummallista?) mutta katoaa taas uudestaan kunnes illalla sen taas tuntuu, söi tai ei. Nukkumaan meno on yllensä kurjaa.

Ei siis mitään ihan perus aamupahoinvointi :)

Ilmapallo maha on edelleen kaverina, mutta pari kertaa cupltatonia kokeillut kun tuntuu että on räjähtämispisteessä. Sen kanssa kai ilmat "ulostautuvat" yöaikana paremmin kuin aiemmin, ja vatsa on olut hyväntuntuinen aamuisin. Toivottavasti mies ei saa mitään hajuhaittoja :D

Muuten olo on ennallaan, pahin ahdistus siitä onko kaikki varmasti kunnossa, on helpottanut. Nyt odotellaan vaan sitä ekaa ultraa joka on 13.7 :)

Alanis 8+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti